Wie ben ik?


Het ‘Drinks & Bites’ team staat onder leiding van Serge Pipelers. Hij heeft zijn opleiding genoten in de hotelschool te Oostende. Zijn eerste praktijkervaringen deed hij op in restaurant ‘De Vlaschaard’ in Middelkerke. Daar behaalde hij zijn volledige basiskennis met vrucht. In 2001 zwaaide hij af en ging hij andere feestzalen en restaurants opzoeken om meer ervaring op te doen en verschillende stijlen van koken te ontdekken. In 2011 begon hij als freelance kelner en kok te werken voor verschillende grote cateringbedrijven. Eén jaar geleden heeft hij ‘Drinks & Bites’ opgericht, een exclusief bedrijf dat zich specialiseert in recepties en walking dinners, voor zowel bedrijven als particulieren.

‘Drinks & Bites’, dat is een jong en dynamisch team, vol gepassioneerde medewerkers, dat instaat voor het bereiden en bedienen van gerechten en dranken tijdens uw feesten. Alles tot in de puntjes verzorgd. Van opstelling van uw evenement tot afwas staan wij in voor het welslagen van uw evenement!

‘Drinks & Bites’ is gespecialiseerd in kleine gerechtjes, iets groter dan het traditionele aperitiefhapje en iets kleiner dan een normaal voorgerecht. Op die manier ontstaat er een formule, die zich leent tot een menu met wel tien verschillende gangen, allemaal mooi op verschillende bordjes geserveerd. ‘Kwaliteit primeert op de kwantiteit’: hét moto van ons bedrijf. De versheid en het kwalitatieve van onze producten zijn ons uithangbord. Vele uren tafelen is niet voor iedereen weggelegd. Wij specialiseren ons in uitgebreide recepties. Verschillende voor- en hoofdgerechten worden in een kleinere vorm worden aangeboden, waardoor er een losse sfeer ontstaat tijdens het feestgebeuren. In deze formule blijft het gezellig onder elkaar met “een Drink & een Bite”. Als gastheer en –vrouw is het niet de bedoeling om urenlang in de keuken te staan. ‘Drinks & Bites’ levert alle gerechtjes volledig afgewerkt bij u thuis. Het enige wat u moet doen, is genieten van uw feest. Als u wil dat de hapjes en dranken door een kelner worden aangeboden aan uw gasten, dan kan ‘Drinks & Bites’ daar ook voor zorgen. Zo kan u uw rol als gastheer en -vrouw optimaal vervullen!

Back to Top ↑

Bediening


Bij elke receptie/walking diner zorgt 1 persoon van Drinks & Bites voor het dresseren van de hapjes of gerechten. Deze persoon zorgt ook voor het sorteren en weghalen van de afwas Drinks & Bites kan voor u ook een ervaren kelner en/of kok inzetten tijdens de receptie. Zo kan een perfecte en vlekkeloze bediening gegarandeerd worden. Uit onze ervaring adviseren we, geheel vrijblijvend, om per 40 gasten minstens 1 kelner te voorzien.

Back to Top ↑
`

Contacteer mij


Drinks and Bites

Veldstraat 23
8450 Bredene

Gsm:  +32 499 255 765
info@drinksandbites.be

Volg Drink and Bites

Drinks and Bites - Facebook Drinks and Bites - Twitter Drinks and Bites - Google plus Drinks and Bites - Google plus Drinks and Bites - Het Winkel Web
Back to Top ↑